AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kayısı görmek

Kahve falında ağaçta kayısı görmek

Kahve falında ağaçta kayısı görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, güzel haberler alacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta kayısı gördüyseniz:

  • Sizi istemediğiniz bir yönde ilerlemeye zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında ağaçta kayısı görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, büyük bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kayısı ağacı dikmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında kayısı ağacından kayısı toplamak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta kayısı toplamak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına alamet eder.

Kahve falında kayısı dolu ağaç görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, rızkın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan kayısı almak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir