AnaSayfa / Genel / Kahve falında güreş etmek

Kahve falında güreş etmek

Kahve falında güreş etmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, onu borçtan kurtaracağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, olaylı günler geçireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güreş etmek gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Kahve falında güreş yapanları görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini güreşte yenmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güreş etmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında deve güreşi görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında güreşte yenilmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında güreş devesi görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bilek güreşi yapmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir