AnaSayfa / Genel / Kahve falında et gürmek

Kahve falında et gürmek

Kahve falında et gürmek çok yorulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında et gürmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında et gürmek el üstünde tutulur hale geleceğine, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında gür saçlı bebek görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini gür sakallı görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine yorulur.

Kahve falında gür bıyık görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini gür saçlı görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gürbe görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının gürleştiğini görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek dertlerinden arınacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir