AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın kapısı görmek

Kahve falında arabanın kapısı görmek

Kahve falında arabanın kapısı görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, herkesten ileriye gideceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın kapısı gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında arabanın kapısını açık görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın kapısını kapatmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın kapısını açmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, mekân değiştireceğine inanılır.

Kahve falında arabanın kapısı görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın karda kaydığını görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın takla atmasını görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın çalındığını duymak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arabanın içinde görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir