AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini her gün görmek

Kahve falında birini her gün görmek

Kahve falında birini her gün görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, konforunun yerinde olacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iyilik ve hayır bulacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini her gün gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Kahve falında her gün bebek görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında her gün eski sevgiliyi görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, imkânlarının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her gün aynı insanı görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Kahve falında birini her gün görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında her gün aynı kişiyi görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Kahve falında sayılı gün görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gün saymak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında günleri saymak daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir