AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayılı gün görmek

Kahve falında sayılı gün görmek

Kahve falında sayılı gün görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hasret ve özlem gidereceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sayılı gün gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sayılı gün görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında sayılı para görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında güneşli günde kar görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gün doğumu görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Kahve falında güneşli gün görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında günbatımı görmek hak yolundan ayrılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında günleri görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek kişisel kavgaların son bulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir