AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde sıkışmak

Kahve falında arabanın içinde sıkışmak

Kahve falında arabanın içinde sıkışmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde sıkışmak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Kahve falında arabanın içinde sıkışmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba içinde sıkışmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde kedi görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kendini her konuda geliştireceğine inanılır.

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde oturmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendini arabanın içinde görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde toprak görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın içinde kar görmek bol bol moral depolanacağına, kazancının bol olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir