AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde ağlamak

Kahve falında arabanın içinde ağlamak

Kahve falında arabanın içinde ağlamak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, asla harama bulaşmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde ağlamak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Kahve falında arabanın içinde ağlamak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın içinde fare görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde köpek görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde oturmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın içinde taş görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini arabanın içinde görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde uyumak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, acı veren kazalara yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir