AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin doğuşunu görmek

Kahve falında güneşin doğuşunu görmek

Kahve falında güneşin doğuşunu görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğuşunu gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Kahve falında güneşin doğuşunu seyretmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında güneşin batıdan doğuşunu görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin doğuşunu izlemek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zor zamanların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece güneşin doğuşunu görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek atılıma geçeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğuşunu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında güneş doğuşunu görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir