AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş doğuşunu görmek

Kahve falında güneş doğuşunu görmek

Kahve falında güneş doğuşunu görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çok kötü günler göreceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş doğuşunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Kahve falında güneşin doğuşunu izlemek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında gece güneşin doğuşunu görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş doğuşunu görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin batıdan doğuşunu görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin doğuşunu seyretmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşin doğuşunu ve batışını görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir