AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin doğuşunu izlemek

Kahve falında güneşin doğuşunu izlemek

Kahve falında güneşin doğuşunu izlemek hakkı olanlara kavuşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, uzun yıllar yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında güneşin doğuşunu izlemek gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında güneşin doğuşunu izlemek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında güneşi izlemek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş batışını izlemek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalettir.

Kahve falında güneşin batışını izlemek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işarettir.

Kahve falında güneş tutulmasını izlemek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Kahve falında güneşin batıdan doğuşunu görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir