AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece güneşin doğuşunu görmek

Kahve falında gece güneşin doğuşunu görmek

Kahve falında gece güneşin doğuşunu görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece güneşin doğuşunu gördüyseniz:

  • Mevcut durumlara veya isteklerinize uyum sağlayan yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Kahve falında gece güneşin doğuşunu görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşi gece görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında gece vakti güneş görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece güneş görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin gece doğduğunu görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece güneşin doğduğunu görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında güneşin doğuşunu seyretmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir