AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde kedi görmek

Kahve falında arabanın içinde kedi görmek

Kahve falında arabanın içinde kedi görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, rahat nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde kedi gördüyseniz:

  • Hayatınızda büyük adımlar atmak üzeresiniz.

Kahve falında arabanın içinde kedi görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde gitmek hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde toprak görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde köpek görmek yoksul için zenginliğe, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında hızlı arabanın içinde olmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir arabanın içinde olmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde yanmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde su görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir