AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde gitmek

Kahve falında arabanın içinde gitmek

Kahve falında arabanın içinde gitmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın içinde gitmek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabanın içinde gitmek huzura erileceğine, alim insanlardan sayılacağına yorulur.

Kahve falında hızlı giden arabanın içinde olmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bereket ve huzur getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın dışında gitmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın içinde uyumak para sıkıntısından kurtulacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde yanmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın içinde ağlamak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir