AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece ve gündüzü görmek

Kahve falında gece ve gündüzü görmek

Kahve falında gece ve gündüzü görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, böylece kendine güveneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gece ve gündüzü gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gece gündüz görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gecenin gündüz olduğunu görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında geceyi gündüz gibi görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gece ve gündüzü görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret eder.

Kahve falında gece ve gündüzü aynı anda görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında geceden gündüze geçmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gündüz olduğunu görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gündüz görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir