AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece gündüz görmek

Kahve falında gece gündüz görmek

Kahve falında gece gündüz görmek malının ve kazancının tam olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, güzel günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gece gündüz gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Kahve falında geceden gündüze geçmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında gecenin gündüz olduğunu görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece ve gündüzü aynı anda görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında gece gündüz görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece ve gündüzü görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet eder.

Kahve falında geceyi gündüz gibi görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gündüz yarasa görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet eder.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir