AnaSayfa / Genel / Kahve falında gündüz ay görmek

Kahve falında gündüz ay görmek

Kahve falında gündüz ay görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Kahve falında gündüz ay gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Kahve falında gündüz ay görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kazancı arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gündüz vakti ay görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece ve gündüzü görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında geceyi gündüz gibi görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek işinde uzmanlaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece gündüz görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında gündüz yıldızlar görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında gündüz yıldız görmek sohbetinin bozulacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir