AnaSayfa / Genel / Kahve falında günbatımı görmek

Kahve falında günbatımı görmek

Kahve falında günbatımı görmek hacetinizin giderilmesine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında günbatımı gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Kahve falında günbatımı görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında günleri saymak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir gün görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşli günde kar görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında günes tutulmasını görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında her gün aynı insanı görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında gün batımı izlemek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üç gün aynı kişiyi görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir