AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç gün aynı kişiyi görmek

Kahve falında üç gün aynı kişiyi görmek

Kahve falında üç gün aynı kişiyi görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında üç gün aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Hedefleriniz doğrultusunda aktivitelere katılmanız ilgi alanlarınızı çeşitlendirmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında her gün aynı kişiyi görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç gün aynı kişiyi görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Kahve falında her gün aynı insanı görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında görülen kişiyi ertesi gün görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gün sayısı görmek borçlarından kurtulacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında günleri görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir