AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüşcü dükkanı görmek

Kahve falında gümüşcü dükkanı görmek

Kahve falında gümüşcü dükkanı görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gümüşcü dükkanı gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında gümüşcü dükkanı görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş dükkanı görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih dükkanı görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dükkanda görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avize dükkanı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlük dükkanı görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise dükkanı açmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir