AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında tek taşlı gümüş yüzük görmek azalacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir