AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek karasızlık yaşayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir