AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tek taşlı gümüş yüzük görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak sağlık sorunlarının son bulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir