AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş silah görmek

Kahve falında gümüş silah görmek

Kahve falında gümüş silah görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş silah gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Kahve falında gümüş renkli silah görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş silah görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gümüş yüzük takmak rakiplerine karşı fark atacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş renkli ayakkabı görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek kafasının rahat edeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş elbise giymek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet eder.

Kahve falında birine gümüş kolye takmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir