AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş renkli silah görmek

Kahve falında gümüş renkli silah görmek

Kahve falında gümüş renkli silah görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, borçların artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş renkli silah gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Kahve falında gümüş renkli silah görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş silah görmek mutluluktan havalara uçulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına inanılır.

Kahve falında gümüş renkli balık görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında gümüş renk görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş renkli yılan görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş renkli elbise görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş renkte yılan görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş renk araba görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir