AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş renkli ayakkabı görmek

Kahve falında gümüş renkli ayakkabı görmek

Kahve falında gümüş renkli ayakkabı görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında gümüş renk ayakkabı görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gümüş renkli ayakkabı görmek kalp kırmayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine inanılır.

Kahve falında gümüş renk elbise giymek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş renkli silah görmek hep yerinde sayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Kahve falında gümüş renkli elbise görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulur.

Kahve falında gümüş renkli yılan görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş renk araba görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında gümüş renkli elbise giymek kazancın çoğalacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir