AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzük aldığını görmek

Kahve falında gümüş yüzük aldığını görmek

Kahve falında gümüş yüzük aldığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, Tövbe Edeceğine, edilen duaların kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında gümüş yüzük aldığını görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe aldığını görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına delalettir.

Kahve falında gümüş yüzük hediye almak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, büyük savaşların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tek taşlı gümüş yüzük görmek kinin ve nefretin son bulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük bozdurmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir