AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş saat bulmak

Kahve falında gümüş saat bulmak

Kahve falında gümüş saat bulmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hem hayatının kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, uzun ve hayırlı bir ömre delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş saat bulmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gümüş saat bulmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kol saati görmek hem itibar edineceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş saat hediye almak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak kendisine olan güveninin azalacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bilezik bulmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında gümüş takı bulmak kötü gidişe dur denileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzükler bulmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş zincir bulmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir