Kahve falında gümüş kapı görmek

Kahve falında gümüş kapı görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında gümüş kapı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların veya belgelerin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında gümüş kapı görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, ancak yılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına inanılır.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş tepsi görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında gümüş toplamak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş sandık görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında gümüş bıçak görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir