AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş tepsi görmek

Kahve falında gümüş tepsi görmek

Kahve falında gümüş tepsi görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, hayatının başarılarla dolacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kazancınızın artacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş tepsi gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında gümüş çay tepsisi görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş tepsi hediye etmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş tepsi hediye almak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş tepsi görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında tepsi vermek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında bakır tepsi görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan tepsisi tutmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çinko tepsi görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir