AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş fincan görmek

Kahve falında gümüş fincan görmek

Kahve falında gümüş fincan görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş fincan gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Kahve falında gümüş fincan görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kahve fincanı görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında renkli fincan görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı fincan görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Kahve falında birine fincan vermek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek parasına da para ekleyeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında fincanda çay görmek mevki edineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir