AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kahve fincanı görmek

Kahve falında kirli kahve fincanı görmek

Kahve falında kirli kahve fincanı görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli kahve fincanı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Kahve falında kirli kahve fincanı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kahve ve fincan görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında dolu kahve fincanı görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir