AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın denize battığını görmek

Kahve falında arabanın denize battığını görmek

Kahve falında arabanın denize battığını görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın denize battığını gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Kahve falında arabanın denize battığını görmek canını ve malını garanti altına alacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın battığını görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın suya battığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde batan araba görmek darlığa düşmeyeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında denizde gemi batması görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, fakirlik yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir