AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş çay kaşığı görmek

Kahve falında gümüş çay kaşığı görmek

Kahve falında gümüş çay kaşığı görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş çay kaşığı gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya gerilim nedeniyle verimliliğiniz azalabilir.

Kahve falında gümüş çay kaşığı görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş kaşık görmek masabaşı bir işe girileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş kaşık almak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş kaşık çatal görmek zenginlik kazanacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında çay kaşığı kırmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı yutmak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında çok çay kaşığı görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çay kaşıkları görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir