AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir çanak görmek

Kahve falında demir çanak görmek

Kahve falında demir çanak görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında demir çanak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında demir çanak görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak çanak görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabak çanak satın almak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanakkale şehidi görmek kazalardan, belalardan korunacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kan çanağı göz görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında çanakkale boğazını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, sağlık sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanakkale askerlerini görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir