AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahkahayla gülmek

Kahve falında kahkahayla gülmek

Kahve falında kahkahayla gülmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahkahayla gülmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında gülmek kahkaha atmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kahkahayla gülmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işarettir.

Kahve falında birini kahkahayla güldüğünü görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahkaha atan kadın görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kahkaha attığını görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, kendi ailesi ile de arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kahkahalar atmak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahkaha sesi duymak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işarettir.

Kahve falında kahkaha atarak uyanmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir