AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülerek ölmek

Kahve falında gülerek ölmek

Kahve falında gülerek ölmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında gülerek ölmek gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Kahve falında gülerek ölmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülü koklamak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, fakirlikten kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında birinden gül almak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde gül görmek parasının ve malının da artacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül demeti almak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalet eder.

Kahve falında gül dövmesi yaptırmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında gülümseyen yılan görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin gülmesi görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir