AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülümseyen yılan görmek

Kahve falında gülümseyen yılan görmek

Kahve falında gülümseyen yılan görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında gülümseyen yılan gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Kahve falında gülen yılan görmek yakında hedefine ulaşacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında gülümseyen yılan görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı gülerken görmek ufkunun açılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gül kokusu duymak sorunların biteceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gül almak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülerken görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gül takmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine kırmızı gül vermek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir