AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden gül almak

Kahve falında birinden gül almak

Kahve falında birinden gül almak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Kahve falında birinden gül almak gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmek veya ayırt etmek zor olabilir veya bir dakikadan diğerine değişen olaylar kafa karıştırabilir.

Kahve falında kırmızı pembe gül görmek işlerinin yaver gideceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül satmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı gül koparmak saygın ve ünlü biri olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden beyaz gül almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül üzümü görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine rivayet eder.

Kahve falında gül yetiştirmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, huzur ve saadet bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül verildiğini görmek türlü musibetlere uğrayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına inanılır.

Kahve falında gül ekmek görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir