AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin gülmesi görmek

Kahve falında ölmüş birinin gülmesi görmek

Kahve falında ölmüş birinin gülmesi görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, tartışma yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin gülmesi gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Kahve falında güler yüzlü olmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan birini gülerken görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe tomurcuk gül görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalında pembe gül görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı gülerken görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında gül kesmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye gül vermek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül diktiğini görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir