AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülerek koşmak

Kahve falında gülerek koşmak

Kahve falında gülerek koşmak para sahibi olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işlerini yoluna koyacağına, verimliliğinin de artacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sevindirici şeyler duymaya işaret etmektedir.

Kahve falında gülerek koşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında gülerek koşmak maddi olarak çok rahat olunacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna işaret eder.

Kahve falında dar sokakta koşmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında merdivenlerden koşmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında duvarda koşmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atla dörtnala koşmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurda koşmak kalabalıktan uzak olacağına, her nimetin lezzetine varacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir