AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla dörtnala koşmak

Kahve falında atla dörtnala koşmak

Kahve falında atla dörtnala koşmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atla dörtnala koşmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Kahve falında atla dörtnala koşmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında at peşinde koşmak önemli işler yapacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında atla beraber koşmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at üzerinde koşmak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında atın üstünde koşmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atla koşmak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında at gibi koşmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir