AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda koşmak

Kahve falında duvarda koşmak

Kahve falında duvarda koşmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda koşmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında duvarda koşmak gelir elde edeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok koşmak verimliliğinin de artacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçlar arasında koşmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Kahve falında zıplayarak koşmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaza koşmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eğer işsizse iş bulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla koşmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinerek koşmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir