AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda koşmak

Kahve falında yağmurda koşmak

Kahve falında yağmurda koşmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda koşmak gördüyseniz:

  • Size önemli geri dönüşü olabilecek plan, proje, iş, keyifli aktiviteler veya kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken koşmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında yağmur altında koşmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun altında koşmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda koşmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir