AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül ve lale görmek

Kahve falında gül ve lale görmek

Kahve falında gül ve lale görmek ruhunun dinleneceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında gül ve lale gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Kahve falında lale ve gül görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında gül ve lale görmek gözden düşeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı lale görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına inanılır.

Kahve falında lale demeti görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil lale görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında lale koklamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, amaçlardan sapmaya delalet etmektedir.

Kahve falında lale resmi görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, ele geçen parada artış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lale tarlası görmek canın sıkılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir