AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı lale görmek

Kahve falında sarı lale görmek

Kahve falında sarı lale görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, eşlerin ayrılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı lale gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sarı ve kırmızı lale görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı lale görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı lale bahçesi görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında sarı laleler görmek saygınlığa, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı lale toplamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lale demeti görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında açmamış lale görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, Allah katında yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir