AnaSayfa / Genel / Kahve falında lale ve gül görmek

Kahve falında lale ve gül görmek

Kahve falında lale ve gül görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lale ve gül gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında gül ve lale görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında lale ve gül görmek kötü günler yaşayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  rivayet etmektedir.

Kahve falında lale soğanı dikmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lale koparmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz lale görmek güzel işler yapacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli lale görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lale almak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalettir.

Kahve falında beyaz lale tarlası görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir