AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lale görmek

Kahve falında yeşil lale görmek

Kahve falında yeşil lale görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hastaysa şifa bulacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil lale gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Kahve falında yeşil lale görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında lale tarlası görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ve mor lale görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına tabir olunur.

Kahve falında lale aldığını görmek ettikleri duanın kabul olacağına, emeklerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında sarı ve kırmızı lale görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ters lale görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda lale görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında lale ekmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir