AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül üzümü görmek

Kahve falında gül üzümü görmek

Kahve falında gül üzümü görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, rakipleri mağlup edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, fakirliğinin biteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül üzümü gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında gül üzümü görmek idealist davranacağına, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye üzüm görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm koruğu görmek zenginlik sahibi olunacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm dolması yemek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı üzüm bağı görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında komşuya üzüm vermek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette üzüm görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden üzüm almak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir