AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette üzüm görmek

Kahve falında tuvalette üzüm görmek

Kahve falında tuvalette üzüm görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, borçlarını bitireceğine, söylediklerinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette üzüm gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Kahve falında tuvalette üzüm görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm yemek ve toplamak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük üzüm görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında mor üzüm toplamak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birinden üzüm almak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz üzüm satın almak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze üzüm almak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir